En månad idag

SONY DSC

 

Idag var det en månad sedan Oscar föddes! Jag förstår verkligen inte hur det kan vara möjligt, det har verkligen gått så himla fort.

Fotot är på Oscar och hans farmor Kristina, taget på samma dag som han föddes. Precis som han ligger som en liten groda i hennes famn ligger han nu i skrivandes stund även på mig, med benen ihopvikta under magen, vi kallar honom för vår lilla frog boy eftersom han verkar trivas allra bäst just så.

Vi firar dagen med att ge oss ut i Dulwich för att försöka fixa passfoto till lillkillen. Hoppas de inte är för petiga med att titta in i kameran, det kan nog bli lite knepigt! Det är fortfarande alldeles för varmt här så vi kanske får ta bussen idag i stället för att promenera genom parken, Oscar blir så varm i vagnen men bussen kanske är svalare, vi hoppas det. Det är ju faktiskt jättekonstigt att det är för varmt att vara utomhus, i England liksom!

Nåja. Grattis på månadsdagen älskade Oscar, att vara din mamma är det bästa jobbet jag någonsin har haft.

En tanke på “En månad idag

  1. Jättefint kort på Kristina och lille Oskar. Ja månaden har gått fort och härligt med denna lycka att få en liten pojkeoch mitt lilla barnbarn. Grattis Oskar på månadsdagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s