Happy friday

photo (22)

 

En sådan himla fin dag har vi haft lillskrutten och jag. Först promenerade vi genom parken och snackade med en kär gammal vän på telefon. Efter det åt vi lunch på favoritkaféet där min finaste granne mötte upp oss tillsammans med hennes lilla 1-åring. Resten av eftermiddagen spenderades i skuggan på en filt och Oscar var så himla nöjd mestadels av tiden och var vaken och ville vara med. Han skrek lite på vägen hem men somnade på stört efter att han fått äta och sov i över två timmar!

Nu ska vi titta lite på Gavin and Stacey. I morgon ska Oscar få träffa sin great grandmother för första gången och besöka Wootton och Woodstock i Oxfordshire. Jag håller tummarna för att bilresan kommer att gå bra, vi har inte åkt så mycket bil med Oscar ännu så knasigt nog oroar jag mig lite för det. Men men, det kommer nog gå bra!

Föresten, nu är passfoto fixat, tack för all er hjälp. Killen som vi gick till först måste ha fått felaktig information då det var han som var så bestämd med att Oscar var tvungen att vara vaken. På andra försöket gick vi till ett annat ställe som var så mycket bättre, jag fick till och med hålla i Oscar och då var det ju himla mycket lättare, dessutom gjorde det ingenting om han halvsov!

4 tankar om “Happy friday

  1. Vad bra att det loste sig! Verkligen jattefin body och filt. Viggo ar précis som jag en sadan som sover jattebra I bilen sa vi har aldrig haft nga problem med bilakning. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s