En sån himla bra dag

photo (25)

Åh vilken bra dag jag har haft det idag! Först sov Oscar himla bra igår natt, så jag vaknade mycket piggare än vanligt. Han var dessutom på väldigt bra humör mestadels av morgonen och log och var himla nöjd. Sedan sov han i två och en halv timma vid lunch också så jag hann med en massa saker som jag inte har kunnat göra på länge, som att äta lunch och prata med min syster på telefon. Jag lyckades även städa lite samtidigt och det kändes himla skönt att inte bo i ett bombmedslag längre. Efter att Oscar hade sovit gick vi och träffade min vän Helene och hennes fem månaders gamla bebis i parken Hilly Fields, som ligger en tjugofem minuters promenad bort. Helene och jag lärde känna varandra när vi först flyttade till London år 2002 som au pairer båda två, och nu sitter vi här med våra egna barn. Himla kul! Jag är även extra glad över att hon har flyttat från norra till södra London just den här sommaren då vi båda har små bebisar.

Eftermiddagen gick snabbt, och när vi kom hem så sov Oscar lite till (!!), Reuben kom hem före klockan 19 då Oscar vaknade, Reuben gav honom mat, jag badade honom och sedan lyckades han somna igen vid 21-tiden i sin moseskorg. Alltså, just det där när sömnen går bra så känns allting helt jäkla underbart. Nöjd utvilad bebis och nöjd utvilad mamma!

Hoppas ni får en fin helg mina vänner!

photo (26)

Var bara tvungen att visa dagens bebis, vi tycker han passar mycket bra i senapsgult här hemma. Just den här fina bodyn har snällaste Brysselkakan givit till Oscar!

3 tankar om “En sån himla bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s