Kräksjuk

Alltså, smågodis måste vara djävulens påfund. Reuben den lilla sockernarkomanen var och köpte två stora påsar smågodis på Konsum, en till mig och en till honom.

Och i kväll har jag suttit här och proppat i mig så jag mår illa. Egentligen är det ju inte speciellt gott? Det är ju bara sött, inget delikat direkt. Men bara för att det finns så måste man liksom äta. Blä!

5 tankar om “Kräksjuk

  1. Ja, om man kunde nöja sig med att ta ett eller två, men då man av någon outgrundlig anledningen måste vräka i sig som om det var sista gången man hade en godispåse framför sig…

  2. Haha! Känner igen det där, vår familj är helt otroliga när det gäller att bokstavligen trycka i sig. Jag fick nog för 49 dagar sedan och har inte stoppat en enda godis i munnen sedan dess men ska inte påstå att jag njuter av att avstå men det funkar. Kakor då? Jo, de får slinka ner plus även läsk. En sak i taget.

    Såg till mail och svarar under dagen, ska bara göra lite annat först!

  3. Haha, jo, det är jättegott – men det handlar ju om att välja rätt. 😉 Vissa godisar är ju bara som sckerbitar, huh, de klarar jag inte av. Men choklaaaaaaden, alltså… ojojoj. 🙂 Men nä, om man inte klarar av att hejda sig är det verkligen djävulens påfund.

  4. Ha ha, jag fick en stor påse lösgodis av min bror och svägerska när de var på besök och jag går och äter varje dag. Inte för mycket men ändå så pass mycket att min halsbränna blir värre och jag ångrar mig efteråt 😕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s