The truth

trott

 

Måste bara bjuda på det här fotot. Min pappa lyckades fånga en otroligt trött Sofia på kort när han var här för några veckor sedan. Och en skitpigg Oscar, redo att påbörja dagen. Och min snygga morgonrock också, eller nej, den är skitful  men skön och varm. Present av Reuben för några år sedan….

Jag tycker jag blir tröttare och tröttare. Vem var det som sa att bebisar sover bättre med tiden? Det gör inte min!

7 tankar om “The truth

 1. Jo, det gör de, men Oscar är så liten ännu!! Victor sov nog som sämst mellan 6-10 mån ungefär. Sen dåligt fram tills nu nyligen. Nu har vi ett par timmar tillsammans på kvällen när V kan ligga själv i vår säng. Älskar det!

  Efter separationsfasen blir det bättre för de allra flesta… Har hört från många att barnet sover som sämst vid just 6-10 mån, men självklart är det olika. Victor som sovit så sjuuuukt dåligt och lite jämfört med normen, om HAN kan sova bättre lovar jag att Oscy kommer göra det! 🙂

 2. Ja, tyvärr så sov min son också som sämst mellan 6-10 månader. Högst en timma i sträck. Ingenting hjälpte och jag var en zombie i flera månader. Men sen, sen vände det men tyvärr inte hela nätter förrän han var nästan 20 månader.

  Jag tycker det är skönt att bilden i sociala medier breddas, så trött på att allt är så enkelt o rosafluffigt. Lååångt ifrån verkligheten.
  Kram på dig! Be om sovtid!

 3. Tänkte också säga att han är ju så liten fortfarande, det blir säkerligen bättre.

  Jag älskar bilden förresten. Det känns som en fantastisk vardagsbild där just sanningen visas. Ni är söta båda två. 🙂

 4. Haha, jag har en likadan morgon rock som jag också fått i present av min omtänksamma och praktiska men kanske inte alltid romantiska engelska make. (Är din från Marks?) Varm är den iallafall! Tror det kan ha vart samma år jag fick innetofflor med gummisulor (ie halkskydd för 80plussare) i julklapp 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s