Resestress

photo (73)

 

I morgon går flyget till Sverige, jag och Oscar flyger själva och Reuben kommer efter när han är tillbaka från USA. Fy vad jag avskyr allt det där med att flyga, det så tröttsamt och energikrävande och bara allmänt jobbigt. Packa är ju jättretråkigt och svårt. Att vara på vilken som helst av flygplatserna i London är ju också bara sjukt jobbigt, massa folk, stressigt, otrevlig personal…

Och ingenting blir ju lättare med en liten bebis. Men men, har man valt att bo utomlands så får man räkna med resor och flygplatser. Hoppas bara morgondagen går någorlunda bra!

Nu: Packa. Jag är INTE en sådan människa som är så orgaIniserad och packar i förväg och skriver listor och så. Har inte det i mig, riktigt. I kväll lär jag även få packa i mörker eftersom Oscar sover i vårt sovrum där garderoben står. Det kommer bli spännande.

Måste även äta middag (klockan är 20.30 här, har inte hunnit med det än), tömma kattlådan, plocka undan, skriva ut bussbiljett, diska…med mera, med mera, med mera…och allt jag vill är att sova!

Nåväl. Vi hörs från Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s