Goodbye London

rye

 

Parken igår kväll, fotad av en mammakompis. Älskade park som så symboliserar hemma för mig.

Men nu tar jag min bebis och min resväska och reser till mitt andra hem, Sverige! Där hoppas jag på att få vila upp mig lite och fira svensk jul och låta Oscar umgås med sin mormor och morfar, morbror och moster och kusiner. Det är en ganska omtumlande höst vi lämnar bakom oss i London, bebischocken, Reubens pappa som dog, ups and downs och sömnlöshet. Men mitt i allt det jobbiga har det även varit så mycket glädje, med Oscar, vår glada lilla charmiga pojke som är så nyfiken och social och alldeles underbar. Tänk vad mycket du redan har gett oss!

2 tankar om “Goodbye London

  1. Vacker bild och vackra ord. Även om ni har haft det bitvis jobbigt tycker jag att du alltid har sett saker och ting positivt och laddat om. Jag hoppas och tror att ert Sverigebesök blir allt det ni önskar! Stor kram!

  2. Inte kul att flyga med bebis, jag håller med! Jag tyckte det blev mycket lättare när Alfred var över två. Då måste de ju ha en egen stol och man får mer plats. Och de kan gå, lyssna på en och ändå förstå lite varför de inte får springa omkring överallt! 🙂 Men jag brukar iaf tänka att det är skönt att man bara behöver flyga inom Europa! Ganska korta flygresor ändå… Hoppas resan gick bra o att ni får det fint i Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s