Resan

Hej från Sverige!
Resan hit gick så himla bra. Vi flög mitt på dagen den här gången, och vi kom till flygplatsen i god tid så vi hann äta lunch innan. Oscar åt en hel sån där Ella’s kitchen tub och sen sov han nästan hela flygresan till Stockholm. På Arlanda gick allt jättesnabbt och vi hann med bussen till Västerås som gick 17.05, bara 35 min efter att vi hade landat!
Bussresan tar 90 minuter till Västerås och jag lyckades underhålla Oscar hela vägen. I Västerås hämtade mamma o pappa upp oss med bil och så var vi äntligen hemma i Kungsör!

Oscar har tyvärr blivit dunderförkyld igen (säkert 5:e gången sedan oktober) men annars har vi det bra. Jag fick sovmorgon till halv nio i morse då mamma tog Oscar vid sju, underbart. Men om man inte har sovit en hel natt på sex månader så kan jag meddela att man fortfarande känner sig rätt så sliten…

Nu sover Oscar så jag ska passa på att dricka kaffe!

3 tankar om “Resan

  1. Vad skönt att resan gick så bra! Oscy och du är ju veteraner på att flyga vid det här laget 🙂 Apropå Ellas Kitchen – vi började ge sånna när vi skulle till Lanzarote, då var V förvisso 7 mån, men han åt två på raken OCH en massa annat. Typ hela matsäcken för 7h rök på första kvarten, hoho (han älskar Ellas Kitchen än, bra som snacks innan eller efter maten).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s