En tisdagsmorgon hos oss

20140107-101455.jpg

Jag dricker alltid mitt kaffe på golvet nu förtiden. Oscar vill ju att jag ska vara på hans nivå mest hela tiden så då hamnar man på golvet. Han älskar att stå upp, och att studsa – upp och ner, hela tiden. Han kan verkligen inte vara stilla en sekund!

Vi har haft en sådan himla bra förmiddag förresten! Jag har hunnit göra lunch till Oscar, ätit frukost samt duschat när han sov 45 minuter! Om Oscar är vaken när jag duschar så får jag ställa honom i babysittern utanför badrumsdörren och lämna den öppen…så står jag där i duschen och sjunger ”En kulen natt” typ 100 gånger så Oscar är nöjd….

Det regnar i London idag så det blir till att stanna hemma tills i eftermiddag då vi ska gå på baby-sång med en svensk mamma o hennes bebis på en pub här i närheten.

Annonser

3 thoughts on “En tisdagsmorgon hos oss

  1. Haha! Ja du, kan väl minnas hur jag duschade och lekte titt-ut med duschdraperiet. Utmaningen kommer när barn 2 och 3 har anlänt. Det är liksom lite mycket påhitt som hinner göras under de få minuter mamma duschar!

  2. Haha! Känner igen det där! Alfred satt i babysittern utanför duschen och så lekte jag tittut…Det blev lite jobbigare när han var runt ett år och absolut inte ville sitta utanför nån dusch o vänta på mig, då blev det snabba duschar och sen fick man se vad han hade hittat på när man var klar… Söndertuggade böcker, rivna tidningar… Nu är det lite skönare när han kan underhålla sig själv med iPaden eller leksaker när jag duschar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s