En bra helg

photo (77)

 

Helgen har varit fin! Vi skulle egentligen gått på en andra visning av huset vi såg förra helgen men vi struntade i det och tog det lugnt och fixade ordning här hemma i stället. Oscar har nämligen fått ett eget rum, så vi tömde det som var Reubens kontor och ställde in Oscars säng och skötbord där inne. Det blev riktigt mysigt! Han sover ju inte så ofta där, bara de första timmarna av kvällen, men det är skönt att ha en plats där han har sina egna saker. Vårat sovrum känns mycket större nu också när hans spjälsäng står där inne.

På söndagmorgonen körde vi till Woodstock i Oxfordshire där Reubens mormor Liz bor. Vi hade inte hälsar på henne på jättelänge eftersom vi har haft så mycket på senaste tiden med Reubens pappa som gick bort och allt annat, så det har inte blivit av. Oscar sov hela vägen dit. Liz var i kyrkan när vi kom så vi gick på en liten promenad medans vi väntade på henne. Woodstock är så otroligt fint och gulligt, även på vintern. Oscar skrattade och log mot nästan varenda människa som kollade på honom, och både jag och Reuben fattar inte hur vi har lyckats få en sån himla charmig unge!

Liz tyckte det var himla kul att träffa Oscar eller ‘the lordship’ som hon kallar honom. Oscar satt och lekte på hennes golv och när han blev trött så packade vi ihop oss och körde tillbaka till London igen!

En himla mysig och lugn helg.

En tanke på “En bra helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s