Vi måste flytta…

De som äger ‘vår’ lägenhet som vi har bott i de senaste tre åren ska sälja! Så vi måste flytta. Och nej, vi vill INTE köpa den. De vill ha alldeles för mycket pengar för vad den är värd plus att den är så otroligt opraktisk när man har barn. Trappor upp till lägenheten och ner till trädgården, enkelglas, dåliga golv…ja, den håller faktiskt på att falla sönder. Men ägaren tror ändå att han kommer få £500 000 för den, SJUKT!

Så vi måste flytta. Och vi kommer inte hinna köpa något innan vi måste ut så vi får hyra igen, vilket betyder att vi kommer bo kvar i ungefär samma område som vi bor i  nu. Jippie! Jag pratar ju mycket om at flytta ut utanför London och det kommer vi nog göra när vi köper hus, men så länge vi hyr tycker jag att vi kan bo kvar.

Så i morgon ska vi kolla på ett litet hus! Tre sovrum, kök, vardagsrum, matrum och trädgård. Det är inte riktigt min stil då det är relativt nybyggt, jag gillar mer viktorianskt då de husen ofta har mer karaktär men nybyggt kanske är mer praktiskt? Typ lättstädat och…varmare?

Vi får se vad vi tycker i morgon, men spännande ska det bli, tycker jag i alla fall. Reuben kommer nog sura hela vägen dit, han hatar allt vad ‘leta bostad’ heter och mäklare hamnar lågt ner på hans lista när det gäller folk. Cynisk, nja, bara lite grann! 🙂

7 tankar om “Vi måste flytta…

  1. Lycka till finns det något roligare en att titta på hus /lgh. Älskar det. Tycker du skriver så fint och vettigt om förlossning och mamma livet kram Malin

  2. Ja priserna är verkligen galna här i London just nu. Vi hade två killar från en estate agent här förra veckan som gav oss en gratis värdering. De kontaktade oss och frågade om vi funderat på att sälja, de berättade att det finns en akut brist på bostäder till salu. De sa att vi lätt skulle få £300 000 för vår ETTA på tredje våningen. När vi tänkte sälja den för ca 4 år sedan skulle vi ha fått 80 000 mindre så man får väl vara glad att den affären inte blev av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s