Dagarna som går

photo (82)

 

Dagarna går och bloggen uppdateras, alldeles för sällan. Det har varit ett ganska ruskigt väder här i England men nu börjar det äntligen kännas som vår! När vi går upp på morgonen så är det ljust ute och när vi går vår sista promenad i parken vid 17-tiden så är det inte mörkt ännu. Jag känner mig piggare nu när de värsta vintermånaderna är över, och att Oscar sover mycket bättre gör ju också en enorm skillnad.

Jag har börjat bli sugen på att sätta igång med träningen men får inte riktigt till det, med tid och sådär. Mannen i huset kommer inte hem förens efter 19-tiden de flesta kvällar, och på helger gör vi ofta annat plus att jag gillar att umgås hela familjen då, tillsammns, då Reuben jobbar så mycket i veckorna. Barnpassning finns på det lokala gymmet men jag är en MES och vill inte lämna bort Oscar, speciellt inte nu när han precis har börjat få seperationsångest. Så det lättaste är nog att träna när Oscar är med, så det började jag göra i det. Han fick följa med på en joggtur i parken, och det gick jättebra! Nu ska jag bara försöka fortsätta med det, och kanske se om det finns någon bättre vagn att löpträna med.

Annars fyller vi dagarna med promenader, gungning i lekparken, fika och en massa krypträning. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här inne längre, det kanske därför det är så tomt. Vad vill ni läsa om? Mitt liv är rätt ‘litet’ just nu då allt bara handlar om min nya roll som mamma och min bebis. Kanske tar jag en paus och återkommer när jag inte är i bebisbubblan längre, vi får se. Men ni vet väl att ni kan följa mig på instagram om ni vill? withsofia heter jag där!

7 tankar om “Dagarna som går

  1. Äsch! Det gör väl inget om det bara handlar om Oscar?! Och inte behöver du känna att du behöver skriva så ofta, bestäm dig för att skriva 1 ggr/vecka och blir det mer så är det bonus!
    Vi som gillar vad du skriver finns här 😉

  2. Jag gillar att läsa om ditt mammaliv!!

    Förresten: jag är oxå en mes gällande barnpassning på gym. Skulle faktiskt aldrig falla mig in att göra det! Men visst är det svårare än man trodde det med att få till träning när pappan jobbar mycket? Jag tränade på helgen ändå… Och tvingade hem Martin ”tidigt” någon gång/v så att jag kunde gå på ett pass… Annars är promenader inte att underskatta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s