När solen sken i London

Oscar har lärt sig krypa ordentligt sedan vi hördes sist, och snabb är han också. Allting ska undersökas, upptäckas, lekas med och smakas. Att sitta i vagnen eller barnstolen går totalt bort eftersom han hatar att vara stilla. I natt vaknade jag av att han satt upp i sömnen och såg ut att vara på väg någonstans, fast han sov?

Tand 7 och 8 är på väg nu också så det blir inte mycket sömn. Men men, efter att ha sovit rätt kasst i tio månader så vänjer man sig faktiskt. Jag tror inte ens jag skulle kunna sova en hel natt nu utan att vakna även om O gjorde det.

Men förutom tänder och denna oförmåga till att vara stilla i en sekund så mår vi bra. London är så himla underbart nu, allting är grönt och blommar och dagarna är ljusa så vi hänger i parken med vänner hela dagen sent in på kvällen (med sent menar jag tills kl 18, man är ju småbarnsförälder!) och det är skönt att slippa frysa bara kunna sitta på en filt i parken!

20140409-225313.jpg

20140409-225336.jpg

3 tankar om “När solen sken i London

  1. Man blir ju så glad av solen! Fantastiskt! Sol även här faktiskt! Roligt med krypandet! Minns hur mycket gladare Victor blev när han fick till det, eller nöjdare snarare. Att kunna ta sig precis dit man vill utan att behöva ha väggar till hjälp (eftersom han gick längs väggar först).

  2. Det är konstigt det där att man vänjer sig vid att inte få sova ordentligt. Min äldsta är tolv och den yngsta är fyra och ibland känns det som om jag inte sovit en hel natt på tolv år.

    Kram Linda

  3. Hej Sofia! Är en ny läsare av din blogg och jag tycker verkligen du har ett mysigt sätt att skriva om din vardag och dina tankar. Hoppas att du fortsätter skriva även om du har fullt upp med bebis och annat 🙂 Vi är också ett svensk-engelskt par men bor just nu i Sverige, har dock planer på att flytta pga jobbrist här. Vore kul att läsa mer om hur det går för er! Är nyfiken på livet i England.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s