Hej igen!

Image

 

Det har blivit valdigt daligt med bloggandet, men jag kan forklara mig.

Forst och framst – jag har ingen dator! Den gick sonder nar vi flyttade, sa jag lanar Reubens mac, men da jag ar van vid PCs sa trivs jag inte riktigt med att anvanda den…bara en sadan sak som att jag inte vet hur man installerar svenskt tangentbord, jag avskyr att skriva pa svenska om jag inte har svenska bokstaver. Det ar ju en latt sak att lara sig men i allt annat sa har det hamnat langt ner pa min prioriteringslista.

Jag skulle ju kunna blogga fran min mobil men det gillar jag inte heller riktigt…

Men vi har det bra i alla fall. Mitt liv bestar av att ga upp med tuppen och Oscar varje morgon vid 05.30, sedan ar det liksom full fart tills han somnar for natten efter klockan atta. Han sover ju i forsej tva stunder pa dagen ocksa, och da fixar jag ofta med allt som maste goras eller sa ar jag ute och promenerar. Nar han ar vaken sa ar han inte stilla i en sekund, allt ska undersokas, rivas ur, klattras pa och sa vidare. Han har borjat ‘prata’ mer och mer och sager ‘dadda, mamma, hello’! 

Jag ska forsoka uppdatera bloggen nagra ganger i veckan trots denna brist pa dator, jag ska se till att installera svenskt tangentbord i kvall. Jag saknar ju bloggen, det ar ju kul anda att uppdatera er som vill lasa! 

3 tankar om “Hej igen!

  1. Då är det ju en himla tur att Instagram finns! 🙂
    Fast visst är det roligt med riktiga blogginlägg också, ta bara ingen stress för att du inte hinner/orkar.

  2. Nä men hej! Tur att instagram finns ja, som det skrivs ovan. Jag hinner knappt läsa bloggar längre, eller blogga själv. Victor går också upp med tuppen, sen jobbar jag hela dagen, kommer hem, Victor somnar för natten runt 21:30. Han sover en gång per dag, men då är jag ju på jobbet…Kul med alla framsteg. Snart blir ju Oscar 1 år liksom, wow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s